Etusivu
Tietopalvelut
Koulutuspalvelut
Käännöspalvelut
Tiedotteet
Yhteystiedot

 

Affilia Oy
PL 17
03601 Karkkila
044 275 0520
09 551 202

Käännöspalvelut

Olennaista hyvälle tekstille on, että se pystyy välittämään halutun viestin asiayhteyteen sopivalla tyylillä. Kaiken kirjoitetun tekstin tarkoituksena on välittää informaatiota. Parhaimmillaan hyvä teksti inspiroi lukijaansa. Viestin tulisi olla selkeää ja helposti ymmärrettävää, kirjoitettiin se millä kielellä hyvänsä.
  Affilia Oy tarjoaa käännös- ja tekstintuottamispalveluja pääasiassa suomesta englantiin ja espanjaan. Kaksikielisyys on perusta elävälle, sujuvalle tekstille joka välittää lukijalle sen, mitä haluatte hänelle kertoa.
Osana tekstipalvelujamme tuotamme englannin- ja espanjankielistä tekstiä asiakkaalta saamiemme lähtötietojen pohjalta. Tekstit eivät ole käännöksiä, vaan niissä huomioidaan asiakkaat tavoitteet, kohderyhmän ja tyylin vaatimukset tekstin sisällölle.
  Vapaamuotoisissa käännöksissä käytetään alkuperäistä suomenkielistä tekstiä lähtö-kohtana. Vapaamuotoiset käännökset ovat kuitenkin harvoin sanasta sanaan käännöksiä alkuperäistekstistä.
  Tarjoamme myös virallisia käännöksiä suomesta englantiin. Virallisissa käännöksissä tärkeintä on, että alkuperäisen tekstin sisältö välittyy mahdollisimman tarkasti sellaisenaan.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää teksti- ja käännöspalveluistamme.